fbpx
Veelgestelde vragen

Antwoord niet gevonden? Contacteer ons via chat rechtsonder, via mail [email protected] of +32 456 15 18 32.

Wat is een Escape Room

Een escape game is een levensechte ervaring waarbij deelnemers opgesloten zitten in een kamer. De elementen van de kamer, de collectieve kennis van de groep en gezond verstand moet de groep gebruiken om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en te ontsnappen en/of het ontbrekende item in een set te vinden binnen de vooropgestelde tijd.
Door de combinatie zoeken, oplossen, ervaren kunnen kinderen de ervaring aangaan. We vragen wel dat minstens één volwassen begeleider aanwezig is voor het geval er problemen zouden zijn.
Het doel is om als team te ontsnappen binnen de vooropgestelde tijd. De in-uitgang is dus gesloten maar kan altijd door de deelnemers zelf of de spelbegeleider die constant alleen jullie team opvolgt geopend worden via een (nood)knop aan de ingang.
Afhankelijk van de strekte van je team tussen de 50 en 60 minuten. Om tijdig te kunnen starten verwachten we dat je 15 minuten op voorhand ter plaatse bent. In het totaal dus 75 minuten, na het ontsnappen uit de ruimte zit jullie ervaring (voor deze keer) er op.
Natuurlijk, je kan meerdere ruimtes na elkaar boeken of tegelijk om zo met een grotere groep samen de uitdaging aan te gaan.
Bij Escape In Time boek je de kamer privé met een begeleider die onverdeeld alleen jullie spel opvolgt in een ruimte vlak ernaast on jullie bij de staan met tips of in geval van problemen. Andere personen komen voor of na jullie.
Neen, net het tegenovergesteld. We verwachten dat je niets (elektronisch dan) meeneemt in de Escape Room. Alle ruimtes zijn bovendien binnenshuis en voorzien van verwarming, airco en toilet.
De ruimte Pyramid of Doom kan verlengd worden tot 75 minuten. Gelieve hiervoor wel minstens drie weken op voorhand contact op te nemen. Daarvoor of erna kan u in Keerbergen nog een andere activiteit doen (lasershooting, bowling, ...) bij Escape In Time is geen cafetaria aanwezig.
Er zijn privé parkeerplaatsen voor de deur, parking in de straat (zonder betalen of parkeerschijf) en enkele grote parkings op 200-300 meter.

22/12/2021 Covid 19 update: escape rooms zijn door de huidige maatregelen gesloten tot 28/1/22.